Tapahtuma- ja mediatuotannot kokemuksella ja näkemyksellä
Live ♦ TV ♦ Web ♦ Valmennus ♦ Kirjallisuus

Strongman Champions League

Strongman Champions League on maailman suurin voimamiessarja, joka kiertää vuoden aikana usealla mantereella. Fitness Media järjestää Strongman Champions League- sarjaan liittyviä kilpailuja ja hallinnoi sen mediaoikeuksia.

strongmancl.com

Power Warrior

Power Warrior on uuden ajan fyysisesti vaativa esteratakilpailu, joka vaatii monipuolista voimaa, kestävyyttä, ketteryyttä ja sisua. Kilpailu on luonteeltaan “urheilun Idols” kisa, jossa voittajat pääsevät heille räätälöityyn urheiluvalmentamisen koulutukseen ja saavat töitä urheilun parissa urheilujulkkiksina. Fitness Media omistaa Power Warrior- kilpailun tapahtuma- ja mediaoikeudet.

powerwarrior.fi

Tietokirjoja urheilusta, treenaamisesta sekä kiinnostavista persoonista

Timo Kangasluomalta on ilmestynyt neljä kirjaa. Omien sanojensa mukaan Timo haluaa kirjoittaa henkilökuvia, elämäkertoja ja tietokirjoja joilla on väliä! Kirjailijana häntä kiinnostavat monitahoiset ja persoonat, jotka uskaltavat puhua vahvuuksistaan, mutta myös heikkouksistaan.

Maxtrainer

Treenikirja kiireiselle ihmiselle.

Marko Savolainen Supermass

Marko Savolaisen henkilökuva ja treenikirja.

Kalle

Kalle Palanderin tarina ja Kallen ajatuksia huippu-urheilusta.

Marco Hietala – Ruostumaton

Henkilökuva, jossa Marco kertoo avoimesti elämänsä koho- ja kipukohdista.

Timo Kangasluoma

Timo Kangasluoma tuli julkisuuteen alkuperäisestä Gladiaattorit ohjelmasta Gladiaattori Haukkana. Sen jälkeen Timo on järjestänyt noin sata erilaista tapahtumaa joista valtaosa on televisioitu. Lisäksi Timo on tuottanut urheilua, konsertteja ja tv-sarjoja useille eri tv-kanaville Suomessa ja kansainvälisesti. Timo on toiminut koko ikänsä myös fysiikka- ja ravintovalmentajana niin huippu-urheilijoiden kuin myös firmojen ja tavallisten ihmisten parissa. Timo kirjoittaa myös kirjoja lähinnä urheiluun ja kiinnostaviin persooniin liittyen.